preload preload preload preload

Particuliere verkoopwaarde Opel Zafira 1.6 16V Comfort.

Vandaag gaan we een model taxeren wat een echte trendsetter was in auto land. We gaan kijken naar de particulier verkoopwaarde van een Opel Zafira 1.6 16v Comfort van 2001 met 125.000 km gereden. Toen het model Zafira in 1999 uitkwam was het een unieke auto in zijn klasse. Er was nog geen enkele auto die standaard 7 stoelen had zonder meerprijs. Tevens zijn deze stoelen makkelijk in de laadvloer te verbergen dus als ze niet gebruikt worden heeft u er ook geen last van.  Door deze eigenschappen is de Zafira een succes model geworden en zal er begin 2011 alweer de 3e generatie Zafira op de markt komen.

Door de bovenstaande genoemde eigenschappen is een Zafira ook voor een particulier goed te verkopen. Het is een geliefde gezinsauto. Wat de verkoop enigszins moeilijker maakt van deze Zafira is de motorisering. Het model wat we taxeren is uitgerust met de standaard 1.6 16v met 100 pk. Dit is voor een auto van bijna 1400 kg niet om over naar huis te schrijven. Dan moeten we er nog niet aan denken als je met 7 mensen en een bagagekoffer op het dak de bergen in gaat. Een ander aandachtspuntje is de distributieriem deze moet bij 120.000 km vervangen, als dit gedaan is kan dit een sterk verkoopargument opleveren.

Dit alles maakt een auto die makkelijk particulier te verkopen is in een gunstige prijsklasse die meer plussen heeft dan minnen. Ik taxeer de Opel Zafira 1.6 16V Comfort op een particulier verkoop waarde van € 5.635,-.

Be Sociable, Share!